Etusivu Yritys Tuotteet Mallisto Yhteystiedot Tilavuokraus
Konepörssi.


Katso myös


> Mallisto
Pysyvä myyntinäyttelymme sijaitsee tuotantotilojemme yhteydessä Sastamalan kaupungissa, Kiikan kylässä. Myyntiorganisaatiomme palvelee asiakkaita ympäri Suomen, joten vaivaton tapa tutustua tarkemmin laajaan mallistoomme on henkilökohtainen tuote-esittely. Tutustu sivuillamme tuotteisiimme ja ota yhteyttä, niin voit sopia tapaamisen tai kysyä mallistostamme. Kerromme mielellämme lisää!
> myynti@ottoojansivu.fi

Mallistoomme kuuluu satoja nahkatuotteita, joiden lisäksi toteutamme mahdollisuuksien mukaan asiakaslähtöiset ideat. Tuotteita löytyy aina Give Away-ideoista VIP-lahjoihin, joilla muistat erityisen tärkeää yhteistyökumppania tai ystävää. Logopainatus toteutetaan joko sokko-, väri- tai silkkipainatuksena. Nimikointi on saatavana useimpiin tuotteisiin.


- Avainperät, -suojat ja -kotelot
- Kolikkokukkarot
- Lompakot ja korttikotelot
- Kotelot elektroniikalle,
  antistaattinen nahka/kangas
- Vyöt


- Taskut, kotelot ja kansiot käyntikorteille
- Kansiot, nahka/keinonahka
- Ostoskassit ja shopperit, matkakassit,
  laukut ja reput
- Suojakotelot, –laukut ja –pussit,
  antistaattinen nahka/kangas
- Salkut, Business sekä Laptop,
  nahka/keinonahka/kangas


Käyttämämme nahat ovat: naudannahka, lammasnappa, vesipuhveli, poro sekä hirvi. Erikoistilauksesta saatavana myös muita nahkalaatuja. Käytämme myös keinonahkaa, polyesteria sekä nylonia. Kaikki käyttämämme tarvikkeet sekä raaka-aineet ovat parhaiden valmistajien sekä toimittajien tuotteita.


Tuotteemme valmistetaan parhaista materiaaleista kotimaisena käsityönä. Osoituksena kotimaisuudesta, OTTO-nahkatuotteilla on Avainlippu-tunnus.

TERVETULOA!

Kaupallisin terveisin
Timo Ojansivu & henkilökunta